SKANDALOZNO Monstrum iz Gradačca i u prošlosti počinio gnusno delo, a prijava odbačena zbog bizarnog razloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 16:24

SKANDALOZNO Monstrum iz Gradačca i u prošlosti počinio gnusno delo, a prijava odbačena zbog bizarnog razloga

Umesto u zatvoru, Sulejmanović je bio prisutan u javnosti kao bodibilder i fitnes trener

Nermin Sulejmanović danas je u Gradačcu počinio monstruozno trostruko ubistvo, a ubistvo supruge prenosio je uživo na Instagramu.

Sulejmanović je 2013. godine uhapšen kao član velike narko-grupe. Tokom godina iza sebe je imao brojna hapšenja i krivična dela.

Međutim, umesto u zatvoru, Sulejmanović je bio prisutan u javnosti kao bodibilder i fitnes trener, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak davao i izjave u brojnim medijima.

Nasilništvo i kriminal Sulejmanovića očigledno su trajali decenijama, pa je tako 2012. godina odbačena prijava protiv njega iz 2006. za nanošenje telesnih povreda drugoj osobi zbog zastarivanja.

Pitanje koje se  nameće je da li bi do ovog monstruoznog zločina moralo doći da je država na vreme adekvatno sankcionisala nasilnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.