SKANDALOZNO IZVEŠTAVANJE JAVNOG SERVISA: RTS gori od tajkunskih medija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 11:13

SKANDALOZNO IZVEŠTAVANJE JAVNOG SERVISA: RTS gori od tajkunskih medija (FOTO)

Iako je već dugo poznato da tajkunski medij "N1" radi na tome da svaku informaciju okrene protiv države u kojoj živimo, izgleda da je i javni medijski servis, RTS, koji bi trebalo da bude u službi građana odlučio da bude protiv njih i protiv države Srbije.

Naime, RTS je u izveštavanju o poljoprivrednicima kojima država daje subvencije o kojima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio u sinoćnom obraćanju rekavši da su subvencije u poljoprivredi za 10 godina skočile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za čak 370 odsto.

Podsetimo, predsednik Vučić je tom prilikom raskrinkao laži koje se šire društvenim mrežama i tajkunskim medijima i istakao da su subvencije u poljoprivredi za 10 godina skočile za čak 370 odsto.

- Živimo u eri socijalnih mreža, eri kada je svakome dozvoljeno da bude bahat, arogantan i bezobziran prema državi. Subvencije u poljoprivredi su pre 10-12 godina bile 14 milijardi, a danas su 51 milijardu. 370 odsto veći skok i nikad nije dosta, 500 miliona evra mi subvencionišemo. I vi podržavate sve to. Da bude veća cena ulja, vi biste izdavali saopštenja protiv nas što vam je veća cena ulja. Stanite malo, ljudi. Ne radi klima nekom u kući, kriva Srbija. Vi stanete i ne verujete šta možete da čujete - rekao je Vučić.

Ipak, na osnovu ovakvog izveštavanja, odnosno fabrikovanja vesti izgleda da je i javni servis krenuo stopama tajkunskih medija koji svojim autošovinističkim tekstovima rade na uništavanju države Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.