SKANDALOZNA OPTUŽBA NA RAČUN PREDSEDNIKA VUČIĆA: Daka Davidović ne zna da se zaustavi, pomenuo i vladiku Joanikija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 20:14

SKANDALOZNA OPTUŽBA NA RAČUN PREDSEDNIKA VUČIĆA: Daka Davidović ne zna da se zaustavi, pomenuo i vladiku Joanikija

Još jedna u nizu besmislenih izjava Davidovića

Kontroverzni biznismen i predsednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović danas je izjavio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stoji iza pokušaja  atentata na njega i episkopa Joanikija u decembru 2019. godine u Beogradu.

- Atentat na nas je izvela grupa koju je, prema pisanju štampe iz Srbije, izvršila mnoga nedela. To je uzrok mnogih nesreća, a glavni organizator svih pogibija je Vučić - rekao je Davidović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On ničime nije potkrepio ovu optužbu, i još je dodao da predsednik Srbije navodno angažuje "botove" da ga napadaju pred izbore u Nikšiću.

Ovakve izjave Davidovića dolaze u svetlu činjenice da je rejting Narodnog pokreta izuzetno nizak, pa je rešio da na svaki način pokuša da privuče pažnju na sebe pred izbore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.