SKANDAL! Žustra rasprava Marinike i Gajića - opozicionari se psuju zbog mesta u Skupštini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 16:40

SKANDAL! Žustra rasprava Marinike i Gajića - opozicionari se psuju zbog mesta u Skupštini (FOTO)

Žustra rasprava se razvila danas na društvenim mrežama između potpredsednika Narodne stranke Vladimira Gajića i potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

Povod za raspravu je izjava predsednika SSP Dragana Đilasa, koji je rekao da je poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić opsovao Tepićku.

Aleksić je, prema tvrdnjama Dragana Đilasa, opsovao Mariniku Tepić nakon što su poslanici Narodne stranke zauzeli mesta rezervisana za poslanike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SSP.

Te klupe su tražene navodno zato što se često mogu videti u kadru prenosa zasedanja na Javnom servisu.

- Miki Aleksić nije opsovao Mariniku. Nije se desilo. To je čista laž - napisao je Gajić na Tviteru.

Мики Алексић није опсовао Маринику. Није се десило. То је чиста ЛАЖ. https://t.co/jrFOyKCvpp

— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) August 8, 2022

Nakon toga Gajiću je odgovorila Marinika Tepić, koja tvrdi da je bila opsovana.

G-dine Gajiću,

Desilo se i istina je.

To što Vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće. https://t.co/fAzXwhDE2F

— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) August 8, 2022

- G-dine Gajiću, Desilo se i istina je. To što Vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće - napisala je potpredsednika SSP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OVO JE JAKO NISKO I NEKOREKTNO" Miki Aleksić: Petoro ljudi su živi svedoci da nisam opsovao Mariniku u Skupštini Srbije

Izvor: Blic, 08.Avg.2022

U javnosti su se danas pojavile informacije da je šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić opsovao Mariniku Tepić za vreme trajanja konsitutivne sednice Skupštine Srbije, a teške reči pale su navodno, zbog mesta za sedenje. Rasprava o tome šta se zaista dogodilo preselila se na Tviter,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.