SKANDAL U PARAĆINU! Predsednik opštine snimljen kako preti SLUŽBENICI CENTRA ZA SOCIJALNI RAD: Ili moj direktor, ili otkaz! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U PARAĆINU! Predsednik opštine snimljen kako preti SLUŽBENICI CENTRA ZA SOCIJALNI RAD: "Ili moj direktor, ili otkaz!" (VIDEO)

Saša Paunović traži hitan izbor novog direktora, a ukoliko izbor ne bude sproveden kako je on zamislio zapretio je službenici Centra za socijalni rad otkazom.

Posle hapšenja direktorke paraćinskog Centra za socijalni rad i bliske saradnice predsednika Opštine Paraćin Saše Paunovića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotrebe službenog položaja, ostalo je upražnjeno mesto prvog čoveka centra.

Paunović, koji je i potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Demokratske stranke, tokom razgovora i pretnji sa službenicom Centra uhvaćen je u laži, jer je radnici rekao da je sa premoijerkom Srbije Anom Brnabić i šefom BIA Bratislavom Gašićem dogovorio izbor direktora Centra za socijalni rad, navodi izvor portala Pink.rs.

Paunović je u razgovoru sa službenicom Centra za socijalni rad u Paraćinu tražio izbor direktora centra, a ukoliko ne bude izabran da će radnica dobiti otkaz. Predsednik Opštine Paraćin, očigledno da bi zaplašio radnicu, rekao da se čuo sa premijerkom i šefom BIA, što se može čuti i na snimku telefonskog razgovora koji kruži Paraćinom.

PAUNOVIĆ: Kakva ste nam ovo dokumenta dostavili za vršioca dužnosti?

RADNICA: Pa tako su mi rekli!

PAUNOVIĆ: Znači, izborni postupak sprovodi Upravni odbor Centra za socijalni rad, razmatra pismene prijave, sačinjava listu kandidata i dostavlja tu listu kandidata zajedno sa mišljenjem. Znači, da biste vi doneli neku odluku na tom upravnom odboru ili ste davali neko mišljenje? Nama mišljenje ne treba.

RADNICA: Mišljenje. Pa da, mislim smo mišljenje. Tako, tako su mi rekli i tako je odrađeno.

PAUNOVIĆ: Ko je rek`o. Ko vam je rekao?

RADNICA: Pa, članovi.

PAUNOVIĆ: Koji članovi?

RADNICA: Članovi Upravnog odbora.

PAUNOVIĆ: Da su članovi Upravnog odbora, ovaj... Stručno lice u Centru to ste vi.

RADNICA: Pa nisu. Tako je bilo, tako je poslato bilo ranije 2017. I rekli su mi isti postupak, isto sve!

PAUNOVIĆ: Dobro, ajde sad ćemo da vidimo. Znači, ako sad ne bude imenovan direktor Centra, i ako bude pala dokumentacija zbog toga što ne treba mišljenje, nego nešto drugo. Vi ste spremni da date otkaz tamo u Centru?

RADNICA: Ne, naravno.

PAUNOVIĆ: Niste? Pa ajde onda pročitajte još jedanput Zakon pa mi kažite. Znači, vi garantujete mi da nećete da mi date dokumentaciju zbog vaše neispravnosti tamo neke možda. Ja sam se čuo sa premijerkom Vlade Srbije i sa šefom BIA oko ovoga, sad da ispadam smešan zbog toga što šaljem neispravnu dokumentaciju, ne pada mi na pamet. Postaviću novog direktora pa će on da vas razreši dužnosti i sve tamo po Centru koji ste nesposobni da radite pos`o.

RADNICA: U redu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.