SKANDAL U NOVOM PAZARU! Mladić i devojka ISMEVAJU PRAVOSLAVLJE, krstili dete u TOALETU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U NOVOM PAZARU! Mladić i devojka ISMEVAJU PRAVOSLAVLJE, krstili "dete" u TOALETU! (VIDEO)

Burne reakcije.

Društvenom mrežom Tviter kruži video na kome se dvoje mladih za vreme Božićnog posta ismevaju krštenju.

Kako se navodi radi se o dvoje mladih iz Novog Pazara.

– A.H i I. D. iz Novog Pazara u vreme Božićnog posta. Ismevati krštenje na ovako brutalan i surov način je nedopustivo. Zamislite da se tako ismeva Sunet od strane naših sugradjana. Molimo hitnu reakciju tužilaštva za svakog ko ismeva bilo koju religiju - napisano je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentar za video.

Snimak možete pogledati klikom OVDE

Naime, u videu se jasno vidi kako se dečko obukao u odoru nalik na svešteničku te kako dečju lutku najpre "preksrsti", a potom gura u lavabo, inicirajući obred krštenja. Devojka koja stoji pored njega ne skriva smeh, dok neko sa druge strane sve ovo i snima.

Dečko u ulozi sveštenika je do te mere kostimiran i našminkan da izgleda gotovo kao Isus, kako je predstavljen u religijskoj literaturi. Nakon što lutku prekrsti, nadene joj ime "Jovan", verovatno misleći kako je to deo običaja krštenja.

Ceo scenario odvija se u toaletu?!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.