SKANDAL U NIŠKOM DOMU ZDRAVLJA: Krajnje NEDOLIČNO ponašanje pacijentkinje, ušla POLUGOLA, evo šta je radila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 22:31

SKANDAL U NIŠKOM DOMU ZDRAVLJA: Krajnje NEDOLIČNO ponašanje pacijentkinje, ušla POLUGOLA, evo šta je radila (FOTO)

Sve kačila na mreže

Skandal u niškom domu zdravlja - pacijentkinja je tokom pauze ušla u sobu za intervencije i slikala se sa špricevima, iglama, ispred kompjutera i na sve to oskudno obučena, polugola i s dubokim dekolteom, slikala se i to objavljivala na mrežama. Dom zdravlja Niš odmah je reagovao.

Pacijentkinja Doma zdravlja Niš je u vreme pauze u jednoj od intervencija opšte medicine (gde je vikendom trebalo da se javi sa nalogom za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << injekcije kao pacijent) napravila nedozvoljene fotografije i video zapise.

Takođe je i prethodnog dana u kartoteci ZA "Donja Vrežina", čiji je inače pacijent, slikala neke fotografije.

- S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, a da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mere u okviru zakona - napisano je na Instagram stranici Doma zdravlja Niš.

(Srbija Danas/Kurir)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.