SKANDAL U KLADOVU! ŠRAFCIGEROM NASRNUO NA POLICAJCA: Vremešni lopov nije bio zadovoljan pljačkom, pa je posegnuo za OČAJNIČKIM MERAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 17:00

SKANDAL U KLADOVU! ŠRAFCIGEROM NASRNUO NA POLICAJCA: Vremešni lopov nije bio zadovoljan pljačkom, pa je posegnuo za OČAJNIČKIM MERAMA

Lopov je, na koncu, uhapšen.

Muškarac star sedamdeset i četiri godine iz okoline Požarevca, uhapšen je u Kladovu zbog teške krađe i napada na službeno lice u obavljanju svoje dužnosti.

Uhapšeni je sinoć srafcigerom obio rezervoar na tri kamiona jedne trgovinske radnje iz kojih je istočio 110 litara dizel goriva.

Kada ga je policija primetila, on je kenuo da beži, a potom je iz jakne izvadio šrafciger i pokušao u stomak da ubode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policijskog službenika koji se srećom izmakao i prošao bez povreda.

Po nalogu OJT u Negotinu osumnjičenom je određne pritvor u trajanju do 48 sati nakon čega će uz kirivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/Slađana Stepanović/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.