SKANDAL U HR: Tukao nastavnicu, jer mu je ćerka prošla razred!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2013, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U HR: Tukao nastavnicu, jer mu je ćerka prošla razred!

Otac (52) učenice 8. razreda nije bio zadovoljan ocenama svoje ćerke pa je u Osnovnu školu Vrgorac došao sa zahtevom da ju "obore" kako bi ponavljala godinu i tako skupila bolje ocene

VRGORAC - Otac (52) učenice 8. razreda, inače bivši policajac, nije bio zadovoljan ocenama svoje ćerke pa je u Osnovnu školu Vrgorac došao sa zahtevom da ju "obore" kako bi ponavljala godinu i tako skupila bolje ocene.

Direktor škole, Ivo Klinac, odbio je takvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogućnost. Otac nije odustajao pa se nameračio na učiteljicu hrvatskog jezika (41), inače samohranu majku, koja se još ranije zbog straha sa dva sina preselila kod roditelja.

U ponedjeljak je otac devojčice došao u školu, po svedočanstvo. Kada je video da mu je ćerka prošla razred poludeo je i pocepao joj svedočanstvo. Potom je srušio ormare u hodniku i zbornici pa se opet obrušio na učiteljicu hrvatskog. Šamarao ju je po licu pred maloletnim sinovima, a tokom napada jedan njen dečak stao je u odbranu majke, ali ga je nasilnik gurnuo.

Na svu sreću, neko je pozvao policiju, koja je odvela nasilnika.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U HR: Bivši policajac tukao nastavnicu, jer mu je ćerka prošla razred!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2013

Otac (52) učenice 8. razreda nije bio zadovoljan ocenama svoje ćerke pa je u Osnovnu školu Vrgorac došao sa zahtevom da ju "obore" kako bi ponavljala godinu i tako skupila bolje ocene..VRGORAC - Otac (52) učenice 8. razreda, inače bivši policajac, nije bio zadovoljan ocenama svoje ćerke pa je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.