SKANDAL U CRNOJ GORI! Devojčica (14) priznala da godinu dana živi sa oženjenim čovekom - reagovala policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 17:57

SKANDAL U CRNOJ GORI! Devojčica (14) priznala da godinu dana živi sa oženjenim čovekom - reagovala policija

Psiholog i socijalni radnik razgovarali sa devojčicom, slučaj prijavila njena baba.

Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju je po prijavi policije u Plavu razmotrilo slučaj četrnaestogodišnje devojčice koju je, kako se sumnja, stariji Plavljanin odveo kod sebe kao drugu ženu.

Slučaj je prijavila baba devojčice, a policija je protiv Plavljanina podnela krivičnu prijavu za delo vanbračna zajednica sa maloletnim licem.

Sa devojčicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su razgovarali psiholog i socijalni radnik, a ona im je potvrdila da već više od godinu dana živi s tim čovekom.

- Nakon što je proučila slučaj, državni tužilac u VDT-u u Bijelom Polju Ljubinka Madžgalj prosledila je predmet Osnovnom tužilaštvu u Plavu kako bi se utvrdila stvarna nadležnost u ovom slučaju. Za sada je sve u nadležnosti osnovnog tužioca, a ako se utvrdi da ima elemenata iz naše nadležnosti, mi ćemo pravovremeno reagovati i preuzeti slučaj - kazao je portparol Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju Hasan Lukač.

Kako se nezvanično saznaje, urađen je i lekarski pregled devojčice i sada se čeka kakav će stav po ovom pitanju zauzeti VDT.

Devojčica duže od godinu dana živi kod osumnjičenog Plavljanina, a i sada se nalazi kod njega. Kada je došla imala je svega 13 godina, a nedavno je napunila 14.

Javnost u Plavu je uznemirena zbog ovog slučaja o kojem je policija obaveštena tek pre 15 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.