SKANDAL U BORU - Kinezi sušili meso na žicama za veš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2020, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U BORU - Kinezi sušili meso na žicama za veš!

U krugu paviljona gde žive radnici iz Kine, meštani Bora juče su uslikali neobičan prizor: na žicama za veš bilo je pokačeno – meso!

Sirove polutke "dimile" su se na suncu, a meštani su snimali, slike stavljali na društvene mreže, tako da je sve došlo, najverovatnije, do nadležnih u kompaniji u kojoj su zaposleni.

- Gotovo u isto vreme poskidali su svi Kinezi meso sa žica, svako noseći svoju polutku. Činjenica je da njihova nacionalna kuhinja sadrži i ovako "dimljeno" meso, ali su ipak malo preterali obzirom da je njihov paviljon u samom gradu, a ne negde na periferiji - kazao je jedan meštanin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kinezi u Srbiji sušili meso na žicama za veš

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2020

U krugu paviljona gdje žive radnici iz Kine, mještani Bora juče su uslikali neobičan prizor. Na žicama za veš bilo je pokačeno - meso!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.