SKANDAL U BIH: Ispod ministrovog automobila nepoznata naprava, objavljen snimak osobe kako je postavlja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 15:42

SKANDAL U BIH: Ispod ministrovog automobila nepoznata naprava, objavljen snimak osobe kako je postavlja (VIDEO)

Federalna uprava policije istražuje ovaj slučaj.

Ispod automobila federalnog ministra energije, rudarstva i industrije BiH Nermina Džindića pronađena je nepoznata naprava.

Ovu informaciju potvrdio je za "Avaz" ministar Džindić.

Federalna uprava policije istražuje ko je i zbog čega podmetnuo nepoznatu napravu, a ovaj portal došao je u posed snimka s kamera video-nadzora.

Naime, prema satu s kamere nepoznati muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s kapuljačom na glavi i maskom preko lica napravu je postavio jutros u 3.40 sati. Na snimku se vidi maskirana osoba koja se šunja oko vozila, te ispod postavlja nepoznati predmet koji će biti poslat na veštačenje.

Nakon što je postavio napravu, muškarac se udaljio od vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.