SKANDAL: Tučom proslavio nagradu za igrača sezone!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Tučom proslavio nagradu za igrača sezone!

Majkl Higdon je morao zbog privođenja da otkaže obraćanje medijima

GLAZGOV - Fudbaler Madervela Majkl Higdon uhapšen je zbog navodnog napada u jednom noćnom klubu u Glazgovu.

Higdonu je u nedelju uručena nagrada za najboljeg fudbalera u protekloj sezoni u Škotskoj. Napadač Madervela je otkazao konferenciju za štampu u ponedeljak jer je optužen za napad, ali policija i dalje nije navela detalje. Škotska policija je saopštila da je ovaj slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i dalje pod istragom javnog tužioca.

Higdon (29), koji je postigao 26 golova na 35 utakmica, je izabran za igrača sezone ispred Lija Grifitsa (Hibernijan), Endrjua Šinija (IKT) i Najala Mekgina (Aberdin).

Ovakav redosled izazvao je veliku polemiku, pošto se među najboljima u izboru Asocijacije profesionalnih fudbalera Škotske nije našao nijedan igrač Seltika, dvostrukog uzastopnog prvaka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.