SKANDAL TRESE POLITIČKI SVET: Član parlamenta u središtu s*ks skandala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 08:40

SKANDAL TRESE POLITIČKI SVET: Član parlamenta u središtu s*ks skandala

Konfuzna situacija u Australiji.

Senator iz najuticajnije opozicione stranke u Australiji, Liberalne partije, suočio se sa optužbama nekoliko političarki za nedolično seksualno ponašanje i podneo je ostavku na stranačke funkcije, ali ne i na položaj u parlamentu, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.    

Optužbe protiv senatora Liberalne partije Dejvida Vana usledile su nakon istrage o kulturi ophođenja u parlamentu Australije sprovedene 2021. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom koje je otkriveno da je svaka treća osoba koja radi u parlamentu iskusila seksualno uznemiravanje, preneo je Rojters. 

Van, koji negira optužbe, potvrdio je u poruci upućenoj predsedniku regionalnog odbora Liberalne partije iz države Viktorija da podnosi ostavku na članstvo u stranci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.