SKANDAL TRESE CRNU GORU! Uhapšena savetnica potpredsednika vlade zbog trgovine ljudima?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 13:44

SKANDAL TRESE CRNU GORU! Uhapšena savetnica potpredsednika vlade zbog trgovine ljudima?

Tvrdnja stiže od člana Alternative Crna Gora

Zarija Pavićević iz Alternative Crna Gora objavio je da je novoizabrana savetnica ministra kapitalnih investicija Ervina Ibrahimovića, Meliha Dacić, juče uhapšena u policijskoj akciji protiv trgovine ljudima.

- Verujemo da će se gospođa Jelena Nedović oglasiti, osuditi ovo, kao nekada, u stvari neće, nema elemenata kršenja ljudskih prava u ovome, trgovina ljudima je skroz legitimna i kao takvoj joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na direktan način i ona sama daje legitimitet - napisao je Pavićević.

On je na društvenim mrežama objavio rešenje o imenovanju Dacićeve u Ministarstvu, koje je stupilo na snagu 1. marta ove godine.

- Poštovani prijatelji, Bošnjačka stranka na delu - poručio je Pavićević.

Iz Bošnjačke stranke se nisu oglašavali povodom ovog slučaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.