SKANDAL POTRESA DRŽAVU: Nastavnik davao ispitna pitanja u zamenu za fotografije nagih učenica

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 19:21

SKANDAL POTRESA DRŽAVU: Nastavnik davao ispitna pitanja u zamenu za fotografije nagih učenica

Nastavnik negira bilo kakav prestup i nedolično ponašanje

Kancelarija javnog tužioca u belgijskom gradu Antverpenu pokrenula je istragu protiv jednog nastavnika zbog seksualnog prestupa. Posle žalbi nekoliko učenica sa kursa za medicinske sestre koje tvrde da im je davao ispitna pitanja u zamenu za fotografije na kojima su nage pokrenuta je istraga, objavio je list Mediahuis.

Rukovodstvo Instituta Sint-Alojzijus u Lijeru u Belgiji već sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istragu o tom nastavniku, koji je, kako prenosi taj list, navodno imao i seksualne odnose sa nekim učenicama u podrumu školske zgrade. U septembru je nekoliko učenika, zajedno sa jednim nastavnikom u koje su imali poverenje, prenelo slučaj rukovodstvu škole.

Oni su priložili i dokaze sa snimcima ekrana i razmenjene poruke s učenicama. . Istraga javnog tužioca u Antverpenu treba da pokaže da li su počinjeni prekršaji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.