SKANDAL NA KOSMETU, ISPLIVAO PRLJAVI VEŠ: Kurti i Osmani zvali dva poslanika i nudili nagodbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2021, 16:07

SKANDAL NA KOSMETU, ISPLIVAO PRLJAVI VEŠ: Kurti i Osmani zvali dva poslanika i nudili nagodbu

Iz stranke čiji su članovi dobili nepristojnu ponudu kažu da nema onih koji bi se "prodali" za novac i privilegije

Portparol Demokratske partije Kosova Avni Bitići izjavio je da su premijer Kosmeta Aljbin Kurti i predsednički kandidat Vjosa Osmani sinoć kontaktirali dva poslanika DPK, vezano za obezbeđivanje kvoruma na današnjoj izbornoj sednici.

Bitići je takav potez Kurtija i Osmani nazvao neprihvatljivim.

- Sinoć su Kurti i Osmani kontaktirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva poslanika DPK, pokušavajući da se sa njima nagode u zamenu za glasove. Ovo je nešto što je nisko i neprihvatljivo. Pozivamo Kurtija i Osmani da zaustave ove prljave igre - poručio je Bitići.

Kako je dodao, koliko on zna i koliko poznaje svoju stranku, u DPK nema poslanika koji bi se "prodali" za novac i privilegije Kurtija i Osmani.

- Poslanici DPK će ostati lojalni volji svojih birača - rekao je Bitići.

Inače, ministarka pravde Aljbuljena Hadžiu, pozvala je poslanika DPK Džavita Haljitija, da prisustvuje današnjoj izbornoj sednici, i da da podršku Osmani, jer je to Haljiti ranije najavljivao da će učiniti.

Međutim, Haljiti je danas izjavio da nije znao da će se juče održati izborna sednica i da nije na Kosmetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.