SKANDAL I SRAMOTA! Državljanin BiH pravio haos u Urgentnom centru u Beogradu: Fizički nasrnuo na tehničare pa oštetio ulazna vrata

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 21:48

SKANDAL I SRAMOTA! Državljanin BiH pravio haos u Urgentnom centru u Beogradu: Fizički nasrnuo na tehničare pa oštetio ulazna vrata

Po dolasku u Urgentni centar počeo je veoma drsko da se ponaša

Nesvakidašnji incidet dogodio se u Beogradu. 

U sredu posle ponoći u Urgentni centar kolima hitne pomoći dovežen je bosanski državljanin Đ. P. (35), a nakon što se žalio se na probleme sa srcem.

Međutim, po dolasku u Urgetni centar počeo je veoma drsko da se ponaša, pri čemu je oštetio ulazna pokretna vrata.

Osumnjičeni je, kako nezvanično saznajemo, ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u verbalnu svađu i napao tehničare starosti 43 i 26 godina pri čemu je mlađeg udario u predelu glave.

Nakon ovog incidenta, policija je privela napadača, gde mu je pisana prekrsajna prijava za učestvovanje u tuči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS U URGENTNOM CENTRU Bosanski državljanin napao tehničare i oštetio ulazna vrata

Izvor: Blic, 01.Sep.2023

U sredu posle ponoći u Urgentni centar kolima hitne pomoći doveden je bosanski državljanin Đ. P. (35), nakon što se žalio se na probleme sa srcem. Međutim, po dolasku u Urgentni centar počeo je veoma drsko da se ponaša, pri čemu je oštetio ulazna pokretna vrata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.