SKAJ BOLEŠLJIV, AJS SMOREN - PRETI LI IZBACIVANJE?

Izvor: Kurir, 24.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKAJ BOLEŠLJIV, AJS SMOREN - PRETI LI IZBACIVANJE?

Posle izlaska iz kuće VB u subotu uveče „predsednika kućnog saveta“ vipovaca Slobodana Bićanina Bićka i nakon Bićkovog „ispovedanja“ pred kamerama, te šoka od saznanja da ga je nominovala Kaja, sa kojom je bio u odličnim odnosima, (pitamo se kako mu je to uspelo s „folirantkinjom“ pr.a.), zvezde i „zvezde“ nastavile su da odbrojavaju dane do finala.

U sredu će izleteti još jedan ukućanin, ali kako najavljuju ljudi iz „Emoušena“, ne na baš svakidašnji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uobičajen način. No, sačekajmo dva dana. Do tada valja konstatovati da je Bićkove, a i po mnogima, glavne favorite za osvajanje 50.000 evra Skaja i Ajsa, baš pred kraj serijala spopala mrzovolja. Prvi se preksinoć požalio da se prehladio, a drugi se danima smara.

Inače, ukućanin koji prekosutra izleti poslednji je koji će iz kuće izaći do finalne večeri, kad će jedan po jedan ukućanin napuštati kuću, sve dok je poslednji ne ostave za sobom - pobednici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.