SK: Arsovićevoj bronza u Minhenu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SK: Arsovićevoj bronza u Minhenu

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je bronzu na Svetskom kupu u Minhenu u disciplini vazdušna puška.

Andrea Arsović  

Arsovićeva je do trećeg mesta došla sa 184,6 krugova u finalu, a ispred nje su se našle Martina Lindzi Veloso iz Singapura i Čehinja Katerina Emos.

 

U toj disciplini učestvovale su još dve srpske takmičarke, Milica Babić je zauzela 27. mesto, dok je Ivana Maksimović bila pet pozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iza nje. Kod muškaraca, najbolji rezultat u disciplini vazdušna puška ostvario je Andrija Milovanović na 14. mestu, dok je Milutin Stefanović bio 20, a Stevan Jovanović 68. Svetski kup u Minhenu traje do petka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.