Izvor: Beta OMS, 18.Okt.2013, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SK 1, NEDELJA, 20. OKTOBAR, 17 SATI, DIREKTAN PRENOS ASTON VILA – TOTENHEM

Totenhem nije poražen od Aston Vile već pet godina, slavio je u sedam od prethodnih deset međusobnih duela, a zaključno s mečom Liga kupa odigranim krajem septembra u seriji su od tri uzastopna trijumfa protiv tima sa "Vila Parka". Spasi, međutim, u Birmingen odlaze u ne baš sjajnoj formi. Tim Andrea Viljaša Boaša odlično je počeo sezonu i skoro da se nije osećao odlazak Gereta Bejla, ali je posle remija sa Čelsijem, usledio ubedljiv poraz od Vest Hema (3:0).

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Totenhem želi nastavak tradicije protiv Aston Vile

Izvor: Blic, 18.Okt.2013

Totenhem nije poražen od Aston Vile već pet godina, slavio je u sedam od prethodnih deset međusobnih duela, a zaključno sa mečom Liga kupa odigranim krajem septembra, u seriji su od tri uzastopna trijumfa protiv tima iz Birmingema. Da li će nastaviti taj niz, saznajte u direktnom prenosu na Sport...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.