SIVO NEBO NAD SRBIJOM! Danas tmurno u čitavoj zemlji, obavite sve obaveze na vreme - STIŽE NAM POTOP

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 08:07

SIVO NEBO NAD SRBIJOM! Danas tmurno u čitavoj zemlji, obavite sve obaveze na vreme - STIŽE NAM POTOP

Vremenska prognoza za sredu, 21. februar 2024.

U Srbiji na severu i zapadu promenljivo oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima, a u ostalim predelima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kratkotrajnom kišom i na visokim planinama uz provejavanje snega.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura biće od -1 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

Uveče u svim krajevima razvedravanje. Vetar slab >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do umeren, na planinama istočne Srbije kratkotrajno i jak zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni i južni.

I u Beogradu promenljivo oblačno. Vetar slab, zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni i južni. Najniža temperatura od 4 do 6, najviša oko 13 stepeni.

I u glavnom gradu uveče se očekuje razvedravanje.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do srede, 28. februara, biće promenljivo oblačno i osetno toplije uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra koji će na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno dostizati i olujne udare.

Padavine, negde jačeg, a negde slabijeg intenziteta, se očekuju za vikend, kao i početkom naredne sedmice kada će i temperatura biti u postepenom padu.

Izvor: Srbija Danas/Sputnjik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno, do 14 stepeni

Izvor: B92, 21.Feb.2024

U Srbiji će danas na severu i zapadu biti promenljivo oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima...U ostalim predelima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kratkotrajnom kišom i na visokim planinama uz provejavanje snega...Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.