SITUACIJA U OVOM GRADU U SRBIJI JE OZBILJNA: Dve osobe preminule od posledica korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 19:01

SITUACIJA U OVOM GRADU U SRBIJI JE OZBILJNA: Dve osobe preminule od posledica korone

Poslednji podaci govore da je od početka epidemije u Kraljevu od KOVID-19 obolelo 126 lica

Dve osobe iz Kraljeva preminule su na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u ovom gradu, od posledica infekcije virusom KOVID-19, saopštio je Štab za vanredne situacije,p ozivajući se na podatke Zavoda za javno zdravlje u Kraljevu. Kako je predočeno, od 17.juna,sedam smrtnih slučajeva dovodi se u vezu sa korona-virusom.

Podsetimo, od sutra u 7 sati stupa na snagu odluka o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proglašenju vanredne situacije, koja, između otalog, podrazumeva i zabranu okupljanja u zatvorenom i otvorenom proostoru više od pet lica ukoliko nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite, kao i čitav set mera koje podrazumevaju poseban režim rada vitalnih institucija i ugostiteljskih objekata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.