SITUACIJA U IZRAELU KLJUČA! U toku operacija Potop Al Aksa, Hamas tvrdi da je zarobio veliki broj Izraelaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 16:26

SITUACIJA U IZRAELU KLJUČA! U toku operacija "Potop Al Aksa", Hamas tvrdi da je zarobio veliki broj Izraelaca

Žestok sukob palestinske vojno-političke organizacije Hamas i Izraela.

Predstavnici Hamasa saopštili su danas da je ta palestinska organizacija raketnim udarima na Izrael započela operaciju "Potop Al Aksa" i da su njeni pripadnici zarobili veliki broj Izraelaca, među njima i visoke oficire vojske.

Zamenik šefa Hamasa Saleh al Aruri izjavio je za TV Al Džaziru da je Hamas očekivao operaciju Izraela protiv njihove grupe, prenosi Rojters. Vodeći vojni komandant >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hamasa Mohamed Deif rekao je ranije za Al Džaziru da je jutrošnjim raketnim udarima, Hamas započeo "Operaciju Al Aksa" i pozvao sve Palestince da se bore protiv izraelske okupacije.

- Odlučili smo da kažemo da je dosta dosta", rekao je Deif u audio poruci pozivajući Palestince da se suprotstave Izraelu, istakavši da je "ovo dan najveće borbe za okončanje poslednje okupacije na Zemlji - prenosi Al Džazira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.