SITUACIJA JE PRED NOVOM EKSPLOZIJOM?! Šolc pokušava da pomiri DVA LJUTA neprijatelja inače će Evropa gledati još jedan RAT?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 17:23

SITUACIJA JE PRED NOVOM EKSPLOZIJOM?! Šolc pokušava da pomiri DVA LJUTA neprijatelja inače će Evropa gledati još jedan RAT?!

Sastaju se prvi put ove godine

U Minhenu se održava trilateralni sastanak premijera Jermenije Nikola Pašinjana, predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva i nemačkog kancelara Olafa Šolca, saopštila je azerbejdžanska državna agencija „Azertadž".

- Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev i premijer Jermenije Nikol Pašinjan prvi put se sastaju ove godine - navodi se u saopštenju.

Istaknuto je da je razmatran proces uređenja jermensko-azerbejdžanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosa i koraci koji su usmereni na obezbeđivanje mira i stabilnosti u regionu, kao i da je postignut dogovor o nastavku rada na mirovnom sporazumu.

Premijer Jermenije i nemački kancelar su na sastanku u okviru Minhenske konferencije o bezbednosti razgovarali i o situaciji na Južnom Kavkazu.

Izvor: Srbija Danas/Sputnjik/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.