SITUACIJA JE KOMPLIKOVANA Vučić o teškom razgovoru sa Makronom i Šolcom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 21:31

"SITUACIJA JE KOMPLIKOVANA" Vučić o teškom razgovoru sa Makronom i Šolcom

Predsednik Aleksandar Vučić gostuje na TV Prva, u emisiji "Prva tema" kod Marije Savić Stamenić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da nikako ne smemo ući u sukob sa NATO, ali da moramo da sačuvamo naš narod.

- Sada kažu svaka ti čast kako si ih udario. Znate li kakve će probleme ti ljudi dole da imaju. Kada treba da pomognemo narodu vičemo "Idite na Kosovo", a ne "Idemo na Kosovo". Situacija je komplikovana, razgovor sa Šolcom i Makronom bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vrlo težak, do sada moj najtvrđi nastup. Svašta sam im rekao u granicama dozvoljenog. Poštujem obojicu, za Makrona mogu da kažem da mi je pomalo prijatelj, često razmenjujemo poruke, i po privatnim pitanjima. Sa Šolcom manje, ali izuzetno ga poštujem. Tek ću kada vidim Eskobara i Lajčaka, kada vidim sve te ideje, onda ću zvati Srbe sa KiM da se konsultujem. Ja ne razumem kako je to neko smislio da izađemo iz ovoga - kaže Vučić za TV Prva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ O SANKCIJAMA I SUSRETU SA ZELENSKIM: "Rukovali smo se i razmenili osnovne stavove"

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023

Predsednik Aleksandar Vučić gostuje na TV Prva, u emisiji "Prva tema" kod Marije Savić Stamenić...Predsednik kaže da Srbija posle godinu i više dana nije promenila mišljenje po pitanju sankcija Rusiji...- Juče sam razgovarao sa 38 evropskih lidera. I onda Ksavije Betel me upozna sa Zelenskim,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.