SITUACIJA IZMIČE KONTROLI! Stotine tinejdžera juriša, skaču po automobilima, lome stakla, prebijaju ljude! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 18:56

SITUACIJA IZMIČE KONTROLI! Stotine tinejdžera juriša, skaču po automobilima, lome stakla, prebijaju ljude! (VIDEO)

Užas na ulicama

Stotine tinejdžera jurišalo je na ulice u centru Čikaga, razbijajući stakla na automobilima, napadajući prolaznike i terajući uspaničene turiste da beže.

- Gde su im roditelji? To je moje pitanje - rekla je jedna žena Foksu dok se neslana scena odvijala u centru Čikaga u subotu uveče. Kamere kompanije Foks snimile su tinejdžere koji prave pustoš na ulicama i policiju koja pokušava da uspostavi red u toj oblasti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Viđene su velike grupe tinejdžera kako puštaju muziku sa Bluetooth zvučnika i lutaju ispred automobila, a neki pokušavaju da uđu u gradski park Milenijum, koji je zabranjen za mlađe od 21 godine nakon određenih sati, i u Umetnički institut u centru grada.

Neki tinejdžeri u grupi počeli su da skaču gore-dole po automobilima, razbijaju prozore i napadaju ljude unutra. Jedna žena rekla je Foksu da je njen muž napadnut sa vozačeve strane vozila i pretučen nakon što je grupa tinejdžera skakala gore-dole na šoferšajbnu. Muškarac je prebačen u lokalnu bolnicu na lečenje.

'TEEN TAKEOVER': Some kids jumped up and down on cars, smashed windows, and even beat the passengers driving by. https://t.co/QKoqmDWAP7 pic.twitter.com/V5jEMIbAv9

— Fox News (@FoxNews) April 17, 2023

Foks izveštava da se čini da je haos još jedno "tinejdžersko preuzimanje" grada planirano na društvenim mrežama, napominjući da se slična scena odigrala u Čikagu prošle godine.

- Razumem da se deca dobro zabavljaju, ali ovo je samo loše roditeljstvo. Moramo da budemo bolji kao roditelji. Naša deca ne bi trebalo da budu ovde - rekao je svedok iz Čikaga za Foks.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.