SIROTOM DEČAKU (7) NIKO NIJE DOŠAO NA ROĐENDAN: Onda su se pojavili oni i jednim dahom ugasili i svećice i tugu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:02

SIROTOM DEČAKU (7) NIKO NIJE DOŠAO NA ROĐENDAN: Onda su se pojavili oni i jednim dahom ugasili i svećice i tugu (VIDEO)

Vatrogasci su bili na visini zadatka.

Sve što je 7-ogodišnji Dominik Gijatras hteo za rođendan je velika rođendanska žurka na kojem će biti svi njegovi prijatelji.

Pozvao ih je čak 20 i jedva je čekao taj dan jer su njegovi roditelji na nekoliko sati rezervisali dvoranu za igranje u američkom gradiću Plejnfild.

Norin Matson je bila žena kojoj je bio zadatak da na ulazu proverava ko ulazi i ima li pozivnicu za Dominikovu žurku.

Srce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj se slomilo kad je videla da je na dečakov rođendan došao sam jedan jedini prijatelj. Znala je da nešto mora da preduzme.

Videla je da su u hodniku još bili roditelji s prošle žurke koji je bio rezervisan u istoj dvorani.

Poznavala je jednu od žena čiji je muž vatrogasac pa joj je pala na pamet zanimljiva ideja: htela je da pozove vatrogasce na dečakov rođendan. To se i dogodilo. Kad su čuli šta se dogodilo, vatrogasci su znali da moraju da dožu, piše Lajk.hr.

Dominik je bio oduševljen. Kad su stigli, dečak je skakao od uzbuđenja, a sledećih nekoliko sati proveo je igrajući se s vatrogascima, a pozvali su ga i u vatrogasno vozilo kako bi pregledao sve što ga zanima.

Dečakova rođendanska žurka bila je spasena.

Izvor: Srbija Danas/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.