SIRENE ZAVIJAJU NAD IZRAELOM: Hamas i Islamski džihad uzvratili žestoko, odjekuju eksplozije, napadnut Jerusalim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 01:51

SIRENE ZAVIJAJU NAD IZRAELOM: Hamas i Islamski džihad uzvratili žestoko, odjekuju eksplozije, napadnut Jerusalim!

Prekinuto primirje

Izraelska vojska nastavila je sa napadima na položaje palestinske militantne grupe Hamas u Pojasu Gaze nakon što je danas došlo do prekida primirja između Izraela i Hamasa, dok je istovremeno grupa Palestinski islamski Džihad ispalila više projektila na Izrael.

Izraelska vojska je saopštila da su njeni borbeni avioni izveli vazdušne napade na položaje palestinske militnatne grupe Hamas širom Pojasa Gaze u poslednjih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sati, i to na komandne centre u kojima su se nalazili operativci, kao i na lokaciju koja se koristi za lansiranje protivtenkovskih projektila na izraelske trupe, prenosi Tajms of Izrael.

Palsetinski islamski džihad saopštio je danas da je ispalio rakete na Jerusalim i druge gradove u Izraelu, dok su se sirene za vazdušnu opasnost mogle čuti u naselju Tekoa na okupiranoj Zapadnoj obali.

Kako prenosi izraelski portal, u Jerusalimu se mogla čuti buka eksplozija, ali, kako se navodi, nju je verovatno načinio izraelski PVO sistem ''Gvozdena kupola''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.