Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2020, 11:44

SIPA uhapsila jednu osobu, spriječeno krijumčarenje 17 migranata

TUZLA - Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) sinoć su na području Tuzlanskog kantona uhapsili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo iz člana 189. Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine "Krijumčarenje ljudi" i spriječili krijumčarenje 17 državljana Bangladeša, Pakistana i Avganistana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIPA uhapsila jednu osobu zbog pokušaja krijumčarenja migranata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Avg.2020

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) sinoć su (12. avgusta) na području Tuzlanskog kantona uhapsili jednu osobu zbog sumnje da je pokušala krijumčariti 17 državljana Bangladeša, Pakistana i Afganistana.  „Prilikom realizacije navedenih aktivnosti policijski službenici...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.