SINIŠA: Matić neće igrati za Srbiju čak i da se zove Mesi!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINIŠA: Matić neće igrati za Srbiju čak i da se zove Mesi!

Selektor Srbije je pružio punu podršku Tomislavu Karadžiću

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da Nemanja Matić neće igrati za nacionalni tim ni da se zove Lionel Mesi.

Matić je jedan od najboljih igrača Benfike ove sezone, a traže ga brojni evropski klubovi.

"On je rekao da neće da igra za Srbiju i takav mi nije potreban, pa da se zove Mesi, a ne Matić", naveo je Mihajlović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Selektor Srbije je istakao da pruža punu podršku prvom čoveku FSS Tomislavu Karadžiću.

"Ja ću uvek biti za Toleta! I zbog međusobnog poštovanja, zbog odnosa koji imamo. Mada nisam potpisao ugovor s njim nego sa FSS, do kraja života ću biti za Karadžića", naveo je Mihajlović, a potom je poslao poruku Crvenoj zvezdi.

"Ako su toliko uporni, neka ga smene više! Mislim da bi prvo trebalo da gledaju svoje dvorište, da reše svoje probleme, pa onda da gledaju druge. FSS za razliku od Crvene zvezde nema nijedan dug, štaviše, pozajmljuje novac drugima. Zato neka oni pokušaju da poprave stanje u svom klubu, neka se bave crveno-belima".

Selektor Srbije se osvrnuo na borbu za titulu u domaćem šampionatu između "večitih rivala".

"Ako ostanu dva boda razlike do derbija, on će rešavati pitanje prvaka. Zvezda je u psihološkoj prednosti zato što je stigla veliku razliku, ima bolje rezultate u poslednje vreme, ali nisam siguran i da je u boljoj formi. I pored pobeda nije pružila neke spektakularne partije", rekao je selektor Srbije, koji je najavio da će gledati "večiti derbi".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Miha: Matić neće igrati ni da se zove Mesi

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2013, 13:49

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da vezni igrač Benfike Nemanja Matić neće igrati za nacionalni tim ni da se zove Leo Mesi...Ni Matić mu ne može pomoći - Siniša Mihajlović.. ..Matić je jedan od najboljih igrača Benfike ove sezone, a traže ga brojni evropski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.