SINE MOJ, MAJKU SI ŽIVU SAHRANIO Poruka majke stradalog mladića kod Vrčina kida dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 16:57

"SINE MOJ, MAJKU SI ŽIVU SAHRANIO" Poruka majke stradalog mladića kod Vrčina kida dušu

Mladić je upravljao vozilom, a na suvozačevom mestu bila je maloletna devojka koja je takođe stradala.

"Sine moj, živu si majku sahranio", ove potresne reči objavila je majka mladića koji je u nedelju noć nastradao u Vrčinu.

Bio je za volanom "Pežoa" kada je u njegov automobil udario voz. Na mestu je nastradala njegova drugarica (15).

Nesrećna majka objavila je potresnu poruku i sliku svog sina mezimca.

Mladić i njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugarica koji su poginuli pre dve noći na pružnom prelazu kod Vrčina kada je voz udario u "Pežo" u kojem je bila i devojka (17) lakše povređena, prema rečima komšija, bili su nerazdvojni, svo troje su se družili, a auto mu je, prema njihovim rečima kupio otac za 18. rođendan.

- Ovo je velika tragedija, ceo Vrčin se sprema za sahranu. Bili su nerazdvojni, pa tako i te noći, kada su izginuli. Inače, njegov otac je doktor, a taj auto mu je kupio za punoletstvo. Devojčica koja je poginula je tek trebalo da krene u srednju školu - rekli su meštani Vrčina.

Mladić je stradao oko ponoći kada je na njegov "Pežo" naletela lokomotiva. U kolima je bio sa dve devojke, jedna je umrla na mestu nesreće, a duga je lakše povređena.

Prema rečima njegove drugarice iz odeljenja, oni su se pre nekolilko dana vratili sa mora na koje su zajedno otputovali u sklopu letovanja koje njihova škola svake godine organizuje.

Voz je udario u "Pežo" sa desne bočne strane na mestu na kojem je sedela šesnaestogodišnjakinja.

Ona je završila osmi razred, išla je u Osnovnu školu "Sveti Sava" u Vrčinu. Bili su dobri prijatelji svo troje, družili su se.

Osim Železnice Srbije još 18 prevoznika ima licencu da saobraća prugama naše zemlje. Kako se saznaje, voz koji je učestvovao u nesreći pripada privatnom železničkom operateru iz Subotice "S-Rail".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.