SINA BIZNISMENA MALTRETIRALI SEDAM SATI! Nasilno ga uvukli u automobil a onda ga KRVNIČKI tukli - Tražili ogromnu sumu NOVCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:02

SINA BIZNISMENA MALTRETIRALI SEDAM SATI! Nasilno ga uvukli u automobil a onda ga KRVNIČKI tukli - Tražili ogromnu sumu NOVCA

Sin lokalnog biznismena i vlasnika jedne građevinske firme iz Vršca otet je pre dva dana na teritoriji ovog grada.
Nakon hapšenja osumnjičenih kidnapera iz Vršca koji su oteli mladića (21) inače, sina biznismena iz tog grada, oglasilo se i nadležno Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu koje vodi istragu.
- Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu, dana 17.03.2024. godine izvešten da se lica (23) i (19), svi iz Vršca, terete da su prinudili muškarca (20) iz Vršca, da sedne u automobil da bi ga odvezli ga do stana u Vršcu, gde su ga zajedno zlostavljali, oduzeli mu ručni sat, telefon i zlatnu ogrlicu i iznuđivali mu novac - navodi se u saopštenju:
- Svim navedenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.