SIN ŽENE STRADALE U POŽARU HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Zadobio opekotine dok je pokušavao da spasi majku

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 10:11

SIN ŽENE STRADALE U POŽARU HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Zadobio opekotine dok je pokušavao da spasi majku

Sin žene (71) u Sremčici koja je stradala jutros u požaru, kako se saznaje, hitno je hospitalizovan jer se nagutao dima i zadobio je opekotine glave dok je pokušavao da spasi majku.

Požar je izbio u stanu na drugom spratu, a sin od stradale živi na četvrtom.

Prema rečima komšije koji je i stanar zgrade u Sremčici, koji je sa komšijom i sinom stradale žene razvaljivao vrata stana u kojem je izbio požar, sin je već bio u stanu kada su oni krenuli da razvale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrata.

- Pozvao me je komšija da razvalimo vrata. Tu je već bio i sin od starice koja je stradala. Kada smo razvalili vrata, njen sin je ulazio unutra dva, tri puta. Kada je ušao treći put malo duže se zadržao, krenuli smo za njim da ga spasimo - kaže Gajić i dodaje da od dima ženu nije ni video.

Prema njegovim rečima, pored ovog stana oštećen i stan ispod njega. Kako je električar, odmah je isključio struju.

Navodi i da su skoro svi stanari evakuisani.

Uzrok požara još nije poznat, a uviđaj je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE UZROK STRAVIČNOG POŽARA U SREMČICI Žena preminula, sin u opekotinama jer je želeo da je spasi - novi detalji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023

Požar je izbio u stanu na drugom spratu, a sin od stradale živi na četvrtom...Uzrok požara koji je izbio jutros u Sremčici, kao se saznaje, je grejač uljane peći koji se zapalio...- Utvrđen je uzrok požara, reč je o grejaču uljane peći koji se zapalio - rečeno je...Podsetimo, sin žene (71)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.