SIN AKTERA UBISTVA ĐINĐIĆA OTKRIVA ISTINU O ATENTATU: Isplivava deo priče koji se krio od javnosti?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 22:55

SIN AKTERA UBISTVA ĐINĐIĆA OTKRIVA ISTINU O ATENTATU: Isplivava deo priče koji se krio od javnosti?!

Mihajlo Veruović Vojaž planira da uskoro počne sa snimanjem igranog filma o svom životu!

Iako je trenutno jedan od najtraženijih izvođača popularne muzike, a oprobao se i u glumačkim vodama u domaćoj seriji "U klinču", Mihajlu je u poslednjih nekoliko godina u fokusu i produkcija, čime će se posebno baviti kad je ovaj film u pitanju.

Prema rečima izvora Kurira bliskom treperu, on već duže vreme planira da se upusti u ovaj projekat, nigde ne žuri, a svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni koji su čuli za njegovu ideju su oduševljeni.

-Mnogo ljudi ne zna, ali Vojaž, pored toga što peva i glumi, već nekoliko godina i studira. Upisao je smer audio-vizuelne produkcije jer ga to baš zanima. Malo mu se studiranje odužilo jer zbog nastupa i ostalih obaveza ne može sve da postigne, ali rešio je da u narednom periodu zagreje stolicu i završi studije. Ideju o filmu ima već nekoliko godina, ali sad je baš počeo da radi na tome. Biće i producent tog ostvarenja. Ima podršku cele porodice i svoje devojke - priča izvor, pa  otkriva detalje scenarija:

- Akcenat u filmu će biti na životnoj priči njegove porodice, a posebno njegovog oca Milana. Ta priča je skroz filmska i oduševiće mnoge. Vojaž će u filmu otkriti sve nepoznate detalje teškog i traumatičnog života koji su on i njegova porodica imali kad je on bio mali, a zatim i njegovog odrastanja, emotivnog života i svega onog što zanima njegove fanove. Planirano je da se na samom kraju filma publici predstavi Vojažov veliki uspeh u muzici i na estradi, koji je postigao sa samo 22 godine. Mihajlo će u filmu glumiti samog sebe, dok se o tome ko će igrati njegovog oca Milana Veruovića i ostale uloge još vaga i sve se drži u tajnosti. Vrlo je moguće i da će Milan glumiti samog sebe. S nekima je već razgovarao na ovu temu i svi su oduševljeni - završava izvor.

Inače, Mihajlo dosad u javnosti nije puno govorio o periodu kad je zbog ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića njegova porodica morala da se preseli u Francusku. Vojažov otac je bio telohranitelj pokojnog predsednika vlade, te je kobnog 12. marta 2003. godine, kad je ubijen premijer, ranjen. Taj period za njihovu porodicu značio je preseljenje u Francusku iz bezbednosnih razloga. Upravo zato Vojaž želi da ovu priču do najsitnijih detalja predstavi i ispriča u svom autobiografskom filmu, za koji još ni sam ne zna kako će se zvati.

- Nisam puno pričao o detinjstvu. Hoću da tako i ostane, zbog nekih drugih stvari. Dosta svoje inspiracije, tekstova, osećanja i vrednosti povlačim iz detinjstva. Mislim da sam prerano odrastao i dostigao neku zrelost jako mlad, zbog životnih okolnosti u kojima sam se našao zajedno sa svojom porodicom. Ali neka ostane na tome - rekao je jednom prilikom za medije Veruović. Podsetimo, Vojaž ima velike planove i karijeru želi da gradi vrlo ambiciozno, ali i da ispriča deo onoga što mu se dosad izdešavalo, to je potvrdio u brojnim intervjuima, a svojevremeno i jednom objavom na Instagramu.

- Jednog dana kad dođe vreme za to, ispričaću svoju životnu priču. Film ne može da stane u jednu pesmu - napisao je tada Vojaž na Instagramu, a po svemu sudeći, to vreme se približilo.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.