SIMBOLI PRESTONICE U BOJAMA FRANCUSKE ZASTAVE! Beograd izražava solidarnost (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 21:40

SIMBOLI PRESTONICE U BOJAMA FRANCUSKE ZASTAVE! Beograd izražava solidarnost (FOTO)

Srbija izražava žaljenje, i veliku solidarnost u ovim trenucima sa Francuskom

Beograd je u znak solidarnosti s Francuskom, koja je izložena seriji ekstremističkih napada u organizaciji islamskih ekstremista, večeras pružio podršku francuskim prijateljima time što su simboli grada osvetljeni u bojama Francuske.

 

Beograd, odnosno njegovi simboli - Most na Adi, Palata Albanija, Dom Narodne skupštine, Brankov most i fontana na Slaviji, večeras su osvetljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crvenom, plavom i belom bojom.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je ranije danas da se Beograd ovako solidariše s Parizom s kojim je pobratimljen, ali i s francuskim narodom s kojim nas veže duga zajednička istorija i savezništvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.