SIMBOL ISLAMSKE DRŽAVE LEDI KRV U ŽILAMA: U Tuzli se zavijorila crna zastava džihadista!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIMBOL ISLAMSKE DRŽAVE LEDI KRV U ŽILAMA: U Tuzli se zavijorila crna zastava džihadista!

Zastava inače pripada islamskim teroristima, i to Al-Nusra Frontu

TUZLA - Krenuo sam u Sarajevo i zaprepastio sam se kada sam video crnu zastavu, nalik ISIL, dok sam prolazio kroz Tuzlu. Iskreno, nakon što sam to video, strah me je bilo da dalje putujem i samo sam čekao da dođem do Sarajeva, kazao je čovek koji je iz Hrvatske krenuo na put prema Sarajevu i šokirao se videvši zastavu koja poslednjih dana ledi krv u žilama.

Zastava inače pripada islamskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << teroristima, i to Al-Nusra Frontu.

Stejt Department je prošle godine objavio da se među deset najtraženijih terorista sveta nalazi pripadnik Al-Nusre, i to Nusret Imamović za kojega je Stejt Department objavio da se bori u Siriji i aktivno pomaže nasilni ekstremizam.

Nažalost, zastave terorističkih organizacija u BiH nisu retkost.

Islamistička zastava se zavijorila u #Tuzla | http://t.co/vnxkprgKaQ pic.twitter.com/dIpicZ1j3u

U februaru ove godine u Gornjoj Maoči zavijorila se zastava ISIL, a na pomoćnim objektima istaknuta su i druga obeležja ISIL. Zastava terorista zavijorila se i u Ošvama, selu kod Maglaja o kojem se pisalo da u njemu zemljišta kupuju radikalni islamisti i osobe bliske vehabijskom pokretu.

Prema podacima, najmanje 210 osoba iz BiH otišlo je od 2012. do kraja 2014. na ratišta u Siriji i Iraku, a do sad se vratila 51. ISIL je preko svojih portala, koji su pre nekoliko dana zabranjeni u BiH, ponovno uputio ozbiljne pretnje građanima.

(Nezavisne)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.