SILINOM KAKVU HAMAS NIKADA NIJE VIDEO Netanijahu žestoko zapretio neprijateljima Izraela: Dolazimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 21:42

"SILINOM KAKVU HAMAS NIKADA NIJE VIDEO" Netanijahu žestoko zapretio neprijateljima Izraela: Dolazimo

Kada je reč o severu Izraela, IDF se brani i napada, dodaje Netanijahu.

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu rekao je danas su izraelske snage (IDF) ušle dublje u Pojas Gaze nego što je Hamas ikada mogao da zamisli, upozoravajući libanski Hezbolah da bi im bila "greška života" da otvore novi ratni front.

- Na jugu, rat se pojačava silinom koju Hamas nikad nije video. Grad Gaza je opkoljen. Vršimo pritisak na Hamas svakoga časa, svaki dan - poručio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Netanijahu, preneo je "Tajms of Izrael".

On je rekao da je "eliminisano na hiljade terorista", bilo iznad zemlje ili u tunelima.

Naveo je da je u operacijama uništeno "bezbroj Hamasovih komantnih centara, pozicija i tunela". "Hamas upravo shvata da dolazimo do mesta za koje su mislili da nikada nećemo doći - rekao je Netanijahu.

On je kazao da Izrael neće prihvatiti da Hezbolah ili Hamas u Libanu "nanosi štetu izraelskim zajednicima i građanima".

- Odgovorićemo snažno na svaki napad protiv nas. Ukoliko Hezbolah uđe u rat, to će im biti najveća životna greška - zapretio je izraelski premijer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.