SILIKONSKA MALOLETNICA

Izvor: Kurir, 20.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SILIKONSKA MALOLETNICA

Devojčica za 13. rođendan želi nove grudi, a majka je podržava

Većina tinejdžerki za rođendan želi DVD, MP3 ili nešto slično. No, Džordžija Duval za 13. rođendan poželela je nove grudi. Iako ima samo 12 godina, Džordžija se ne libi da ode pod nož kako bi imala nove grudi koje su joj prva stepenica u karijeri modela. Njena majka Ališa, koja se i sama više puta podvrgavala estetskoj hirurgiji, podržava svoju ćerku i nada se tome da će do 16. godine biti popularnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od Britni Spirs.

"Džordžija je sastavila listu poklona koje želi za rođendan. Na njoj su se našli novi parfem Kejt Mos, Iphone i nove grudi", ispričala je ponosna majka.

"Iznenadila sam se jer nisam imala pojma da je moja ćerkica zabrinuta zbog svog ravnog poprsja. Ona je tako mirna devojčica koja ne priča puno", dodala je.

"Posmatrajući mamu, dobila sam utisak da je odlazak na plastičnu operaciju najnormalnija stvar", rekla je 12-godišnja Džordžija.

"Operacije u današnje vreme i jesu sasvim normalne", dodala je Ališa, koja je priznala kako je u poslednjih 10-ak godina imala više od 50 estetskih zahvata.

Ališa smatra kako bi njena ćerka s estetskom operacijom ipak trebalo da pričeka 16 rođendan.

"Mislim da bi 16-godišnjakinja s lepom figurom imala odlične izglede za uspešnu karijeru modela. Zbog toga podržavam ćerkinu želju da se operiše, jer mislim da će joj to pomoći u karijeri", objasnila je Ališa, i dodala da je njena ćerka član modne agencije od svoje šeste godine.

"Ona će biti popularnija od Britni", oduševljeno je rekla Ališa.

Ališa, pravog imena Sara Hovs, svoje je grudi operisala čak 12 puta, a već planira novu korekciju jer nije zadovoljna njihovim trenutnim oblikom.

Ambiciozna majka ćerki je promenila ime u Destini, jer veruje da će tako imati bolje prilike za uspešnu karijeru nego kao Džordžija.

"Želela sam da je nazovem Destini kada se rodila, ali me je moja majka od toga odgovorila. Rekla je da je Destini ime za striptizetu. No, moja ćerka nikada nije izgledala kao Džordžija, pa sam odlučila i zakonski da joj promenim ime".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.