SHVATIO SIGNAL: Dostavljač pice je ugledao NEŠTO STRAVIČNO, odmah je pozvao policiju i postao HEROJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SHVATIO SIGNAL: Dostavljač pice je ugledao NEŠTO STRAVIČNO, odmah je pozvao policiju i postao HEROJ!

Primio signal i adekvatno reagovao

Dostavljač pice u jugoistočnom delu Viskonsina, koji je iza muškarca koji je plaćao na vratima kuće ugledao ženu s modricom na oku kako ga bez glasa, samo otvarajući usta, moli za pomoć, zaslužan je za sprečavanje pokušaja kidnapovanja jer je odmah pozvao policiju.

Kancelarija šerifa je saopštila da se, dok je muškarac plaćao picu na pragu kuće u Valdu, 70 kilometara od Milvokija, iza njega pojavila žena koja je dostavljaču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pice diskretnom grimasom dala znak da pozove policiju.

Vozač je potom pozvao policiju, koja je uhapsila 55-godišnjeg muškarca u kući te žene, preneli su lokalni mediji.

Pizza delivery driver credited with thwarting kidnapping in Wisconsin https://t.co/lON5OkATXy

— News 5 Cleveland (@WEWS) 01. октобар 2018.

Vlasti su saopštile da je muškarac ušao u njenu kuću ranije tog dana, udario je, vezao električnim kablom i pokušao da je ubedi da obnovi ljubavnu vezu sa njim.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.