SEVNULE RAKETE U ASTRAHANSKOJ OBLASTI: Vojni atašei prisustvovali demonstriranju ruske sile

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 15:38

SEVNULE RAKETE U ASTRAHANSKOJ OBLASTI: Vojni atašei prisustvovali demonstriranju ruske sile

Predstavnicima stranih država pokazane su borbene sposobnosti raketnih sistema

Ruski vojni specijalisti demonstrirali su borbene sposobnosti protivavionskih raketnih sistema S-400 i topovsko-raketnog sistema zemlja-vazduh Pancir-S, vojnim atašeima iz 52 zemlje, na poligonu Ašuluk u južnoj Astrahanskoj oblasti, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

Oko 80 predstavnika vojnog-diplomatskog kora iz 52 zemlje ZND, Azije, Afrike, Evrope i Latinske Amerike akreditovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Rusiji posetilo je poligon Ašuluk Centra za borbenu obuku i borbeno zapošljavanje Vazduhoplovnih snaga u Astrahanskoj oblasti, saopštilo je rusko ministarstvo, preneo je Tas s.

zemlje-vazduha velikog dometa S-400 Triumf, kao i protivavionskih raketnih sistema Pancir-S za otkrivanje i uklanjanje vazdušnih ciljeva u praksi, navelo je Ministarstvo.

Tokom taktičke vežbe koja se sastojala od tri faze, strani vojni atašei su sagledali specifičnosti organizovanja PVO radi odbijanja fiktivnih raketa i vazdušnih udara, stoji u saopštenju ruskog Ministarstva odbrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.