Izvor: Blic, 23.Dec.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERNOBANATSKOM OKRUGU 4,3 MILIJARDE DINARA Mihajlović: "Infrastruktura uslov da ljudi ostanu da žive u svojim mestima"

U Severnobanatski okrug sledeće godine biće uloženo 4,3 milijarde dinara u infrastrukturne projekte, najavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, navodeći da su u prethodne tri godine u tom okrugu u održavanje putne infrastrukture uložene 1,3 milijarde dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: U 2020. ulaganja u infrastrukturu Severnobanatskog okruga 4,3 milijarde dinara

Izvor: Danas, 23.Dec.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović posetila je danas Kikindu i najavila da će u 2020. godini ulaganja u infrastrukturu Severnobanatskog okruga iznositi 4,3 milijarde dinara.

Nastavak na Danas...

U povećanje nataliteta 1,2 milijarde za poslednje 3 godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2019, 15:45

U prethodne tri godine kabinet ministra za demografiju i populaconu politiku izdvojio je 1,2 milijarde dinara za sufinansiranje mera populacione politike za 161 opštinu i grad širom Srbije...Za povećanje nataliteta u 2017. godini izdvojeno je 130 miliona dinara, u 2018. pola miliona dinara, a u ovoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.