SEVALE VARNICE U ĐENOVI: Mihajlović se smejao isključenju Stankovića

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVALE VARNICE U ĐENOVI: Mihajlović se smejao isključenju Stankovića

ĐENOVA - Pomoćni trener Udinezea Dejan Stanković isključen je u finišu utakmice 16. kola Serije A sa Sampdorijom, koja je danas odigrana u Đenovi.

Stanković je burno reagovao na odluku glavnog sudije da pokaže drugi žuti karton, koji je ujedno značio i isključenje za fudbalera Udinezea Ortoa. Arbitar nije imao milosti i pokazao je bivšem kapitenu reprezentacije Srbije put u svlačionicu zbog prigovora. Ovo nije prvi put da je Stanković isključen od kako je postao pomoćni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trener Udinezea.

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović, koji je i veliki prijatelj i kum Stankovića, se nasmejao na ovu odluku sudije, ali je priznao da u tome nije bilo loše namere.

Sampdorija i Udineze su igrali 2:2.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.