ŠETNJA PO ŽICI

Izvor: Kurir, 26.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠETNJA PO ŽICI

Čongking-Pas pod imenom Huhu (što u prevodu znači tigar) oduševio je hiljade okupljenih gledalaca - prošetavši se po žici! Dve godine star tibetanski mastif proslavio se na posebnom događaju za talentovane pse u kineskom gradu Čongking.

Huhu se prvo popeo na četiri metra visoku platformu, a onda se prošetao po čeličnoj žici. Gledaoci su ga gledali otvorenih usta, a povremeno su mu i govorili da uspori. Huhu bi se tu i tamo zaustavio na žici, ali je bez većih problema prešao tih deset metara. Huhuov vlasnik, gospodin He, kaže da je psa dobio na poklon od prijatelja i da ga je šetnji po žici učio više od godinu dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.