ŠESTI DEČJI SAJAM OD 8. DO 10. OKTOBRA

Izvor: Kurir, 15.Sep.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTI DEČJI SAJAM OD 8. DO 10. OKTOBRA

BEOGRAD - Šesti Dečji sajam biće održan od 8. do 10. oktobra u hali tri Beogradskog sajma, saopštili su organizatori najavljujući da će ulaz biti besplatan za sve posetioce.

Brojni izlagači će predstaviti svoje proizvode za decu, pa će tako pored opreme za bebe, odeće i obuće, biti izloženi i proizvodi za učenje kroz igru, a svoje programe predstaviće i dečje ustanove, kao i brojne organizacije za brigu o deci.

Tokom tri dana sajma od 10 do 19 sati na glavnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bini smenjivaće se pozorišne trupe, animatori, klovnovi, deca će plesati, svirati i pevati vršnjacima u publici, a roditelje očekuju i eminentni predavači, stručnjaci u svojoj oblasti za zdravo odrastanje mališana. Na sportskom terenu učestvovaće oko 30 klubova, saveza i školica u čijoj će prezentaciji, kao sportisti i rekreativci, moći da učestvuju i deca iz publike, navodi se u saopštenju.

Većinu programa čine specifične školice sporta i razni fitnes i rekreativni klubovi, a u saradnji sa "Fer plej ligom" biće odigrana specijalna sajamska fudbalska liga, a posetioci će moći i da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje putovanje u Budimpeštu.

Organizatori, pored popularne veštačke stene i velike igraonice, kao novitet najavljuju specijalnu ikstrim stazu na kojoj će deca moći putem daljinskog upravljača da voze automobiliće, avione, biće organizovano i takmičenje, a najbolji će biti nagrađeni.

U specijalnom prostoru nazvanom "Čarobni svet" posetioci će moći da pokažu svoju plemenitost i daju prilog za novi, prostraniji dom dece iz Prihvatilišta, bilo u novcu ili igračkama, školskom priboru, sredstvima za higijenu. Dečji sajam podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečji sajam od 8. do 10. oktobra u Beogradu

Izvor: Mondo, 16.Sep.2010, 02:31

Šesti Dečji sajam biće održan od 8. do 10. oktobra u hali tri Beogradskog sajma, a ulaz će biti besplatan za sve posetioce.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.