ŠEŠELJ PRVI PUT O IZBORNOM DEBAKLU: Nismo zadovoljni rezultatima, analiziraćemo zašto je došlo do pada

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ PRVI PUT O IZBORNOM DEBAKLU: Nismo zadovoljni rezultatima, analiziraćemo zašto je došlo do pada

On je analizirao predizbornu kampanju, kao i rezultate kandidata

Nakon održanih izbora i katastrofalnog rezultata koji je zabeležio, predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj smogao je snage da se obrati javnosti.

U toku je konferencija za medije lidera radikala, a nezvanično, nije isključeno da on danas podnese ostavku i upravljanje strankom, nakon 26 godina, prepusti mlađim naraštajima.

Predsednik SRS je na početku obraćanja javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naveo da SRS nije zadovoljna izbornim rezultatima.

- Mi smo u fazi proučavanja zašto je došlo do ovolikog pobačaja i pada u broju osvojenih glasova. Proučavamo i subjektivne slabosti unutar stranke i objektivne okolnosti zbog kojih je do ovoga došlo. Istražićemo i kupovinu kontrolora i pojedinih funkcionera u nekim opštinama. Onda ćemo preduzeti pojedine mere- ocenio je on.

Smatra da je teško bilo izvodljivo nešto bolje učiniti, jer su bili pritisnuti silnim aktivistima vladajućih stranaka koji su iznudili izlazak na izbore, a to je nešto što je u demokratskom svetu nedozvoljivo.

On se osvrnuo i na tok cele kampanje, rekavši da procenat njegove zastupljenosti na televiziji nije uporediv sa Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.