SERIJSKI SILOVATELJ ZLOSTAVLJAO I CIMERA IZ CELIJE Tokom boravka u Zabeli robijas nasrnuo i na muskarca

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2015, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJSKI SILOVATELJ ZLOSTAVLJAO I CIMERA IZ CELIJE Tokom boravka u Zabeli robijas nasrnuo i na muskarca

Mega je osuđen krajem 2009. na 20 godina robije zbog serije silovanja žena u Beogradu, ali se zbog toga nije smirio, pa je "napao" cimera iz ćelije u Zabeli

Saša Mega (35) je serijski silovateljk koji defitivno ne miruje ni u zatvoru! Naime, njega je cimer iz ćelije Z. M. (26) optužio da ga je seksualno zlostavljao. Odmah nakon te optužbe, Mega je prebačen u zatvor u Padinskoj skeli.

Z. M. je prijavio nadležnima da ga je Mega u više navrata silovao u ćeliji >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << krajem 2013. i početkom prošle godine. Nesrećnik je sakupio hrabrost da ga prijavi tek pre par meseci nakon što je Mega zbog problematičnog ponašanja prebačen u zatvor u Padinskoj skeli.

Mega je osuđen krajem 2009. na 20 godina robije zbog serije silovanja žena u Beogradu. On se tokom boravka u Zabeli posvetio vežbanju i napumpao je mišiće.

Odmah po dobijanju prijave, policija je, kako prenosi “Informer”, saslušala Megu koji je negirao da je silovao cimera dok je bio uZabeli.

Podsećamo, Saša Mega je prvi put silovao kada je imao 17 godina zbog čega je poslat u KP dom u Kruševcu. Kada je izašao na slobodu nastavio je sa zločinima zbog čega je ponovo uhapšen i osuđen.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Silovatelj Saša Mega silovao i cimera u zatvoru?!

Izvor: Mondo, 09.Jun.2015

Osuđenik iz Zabele Z. M. (26) optužio je bivšeg cimera Sašu Megu (35) da ga je seksualno zlostavljao u ćeliji...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović.. Z.M. je prijavio da ga je Mega u više navrata silovao u ćeliji krajem 2013. godine i početkom 2014...Smogao je hrabrosti da ga prijavi pre nekoliko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.