SERGEJ UDARIO NA POKOJNOG ZORANA ĐINĐIĆA Evo šta je rekao za ubijenog premijera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERGEJ UDARIO NA POKOJNOG ZORANA ĐINĐIĆA Evo šta je rekao za ubijenog premijera!

Više ne bira koga će da "potkači" i ponizi na podmukao način.

Bivšem glumcu Sergeju Trifunoviću očito ništa nije sveto, pa ni pokojnici koje se novopečeni lider Pokreta slobodnih građana ne ustručava da obezvredi.

Trifunoviću su izgleda dosadile žene, pa se po nalogu Dragana Đilasa prešaltovao na pokojnog premijera Zorana Đinđića i diskreditovao sav njegov politički angažman.

Trifunović je bez pardona "pljunuo" na Đinđićev Ugovor s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narodom, jer očigledno želi da bude veći od Zorana Đinđića.

- Kakav crni ugovor s narodom koji je potpisao DOS, sve su mi to bili "veliki ljudi od reči" - rekao je Trifunović u jednoj emisiji, na čijem je početku jasno napomenuo:

- Naravno da možemo narodu da prodamo dva puta istu priču - još jednom potvrdivši da misli da smo svi mi naivni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.