ŠEPAO TOKOM PRIVOĐENJA! Ovo je osumnjičeni za ubistvo Eskobara - klupko oko likvidacije u Beogradu počelo da se odmotava (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2023, 22:04

ŠEPAO TOKOM PRIVOĐENJA! Ovo je osumnjičeni za ubistvo Eskobara - klupko oko likvidacije u Beogradu počelo da se odmotava (FOTO)

Muškarci (28) i (26), koji su uhapšeni za ubistvo Ranka Radoševića Eskobara su uz jake policijske mere sprovedeni iz štek stana na Novom Beogradu, u kojem su se krili.

Kako se saznaje, oni su pomenuti stan iznajmili preko oglasa "stan na dan". Policija je pretresala stan, u kome je pronađen i pištolj.

Kako se vidi na snimku sa lica mesta, dva mladića su sa lisicama na rukama izvedeni iz štek stana. Jedan od njih je vidno šepao. Mladići su bili obučeni u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sportsku odeću, dok je jedan izveden u roze papučama.

Kako se može videti na fotografijama sa društvenih mreža, jedan od uhapšenih, na telu ima brojne tetovaže.

Prema dostupnim izvorima, opravdano se sumnja da su uhapšeni bliski saradnici kavačkog kriminalnog klana, na čijem čelu se nalazi Radoje Zvicer.

Danas je objavljen i snimak upada policije u štek stan na Novom Beogradu, a možete ga pogledati OVDE.

Podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta kada je upucan dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju. Eskobar slovi za vođu nikšićkog klana, koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom. Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Belivuk, kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

 Sve vesti o ubistvu Ranka Radoševića u Beogradu čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.