Izvor: B92, 27.Apr.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKULOVIC: PRETECE PISMO NIJE POTEKLO OD 'SOKOLOVA'

Staresina 'Viteske organizacije Srpski soko" iz Republike Srpske Mojsije Sekulovic rekao je u petak agenciji Srna da niko iz ove organizacije nije uputio pretece pismo liderima DOS-a i njihovim porodicama. "Takvo nesto nije mogao da napise niko od nas, a nije iskljuceno da je to neko uradio kako bi kompromitovao &Srpski soko'", izjavio je Sekulovic.

Dve ilegalne organizacije uputile su preteca pisma najvisim funkcionerima u Srbiji sa porukom da ce biti likvidirani. RTS je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sredu uvece procitala dva pisma ilegalnih organizacija "Leptiri" i "Srpski sokolovi" u kojima je smrcu zapreceno predsedniku Vlade Srbije Zoranu Djindjicu i drugim clanovima njegovog kabineta. U pismu, koje je potpisala organizacija koja sebe naziva "Srpski sokolovi", zapreceno je gotovo svim liderima DOS-a, kao i medijskim kucama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.